"Ingenting är omöjligt"

Nu är jag redo för jobb i ett par timmar. Energin börjar sakta komma tillbaka. Kortison gör ju en egentligen inte piggare, inte jag iallafall. Men mina luftrör blir piggare men kroppen tröttare. Men tillsammans du och jag kroppen så klarar vi allt. 

"Ingenting är omöjligt" 
Jag vill. Jag ska. Jag KAN! 


| | Kommentera |

Beta av listan!

Efter ett par timmars admin pill på jobbet så checkade jag ut och åkte hem. Känns bra när man betat av långa listan.  

Jag har slagit in massa små paket, vi har tävlingsvecka. Ett paket om dagen. De som jobbar för mig måste älska tävlingar , hehe de har liksom inget val. Jag drar med dom i mina tävlingar.  Men jag tror faktiskt att dom uppskattar det. 


Det här höstvädret går ju inte att avsky. Så underbart!
Jag fick feeling och började påta i trädgården med ogräs. Detta envisa ogräs. Men det känns så bra att greppa tag i en tova och slita upp den ur jorden. Och ytan på marken blir helt ren. Det är som en drog, beroende framkallande. Kan hålla på i timmar! 


En kaffepause här var inte tråkigt det heller. Njuter av de sista timmarna här innan det är dags att packa ihop utemöblerna. De ska få bo i vårat förråd under vintern. 
| | Kommentera |

2 timmars egentid med mannen!

Efter nattning av mini me, dusch och jobbfix.  Så packade jag ihop för kvällen och tog 2 timmars egentid med mannen. Tv och kaffe med tända ljus! Det enkla räcker! Det är just bara det där med att få sitta ner tillsammans och prata om sådant som försvinner lite åt sidan med vardag, barn och alla måsten "Jag ska bara -känslan" Den känslan "Jag ska inget" infinner sig och är det inte underbart så säg. Det vi pratade om var L-stöd, haha. Kul samtalsämne tänker du?! Men vi har stort intresse båda två att skapa gården till våran lilla idyll. Rama in tomten med L-stöd, stentrappa framme vid vägen. Strikt och betong. Snyggt! 

Jag ser en bild i mitt huvud som jag vill återskapa. 
Men hjälp av en entreprenör som kan detta. Det är ett projekt i vår men det tar sin lilla tid att skapa sin dröm ut till verklighet och att just en annan person som en entreprenör ska förstå mina tankar. 

L - stöd är enda lösningen. Vi finner ingen annan. Nu längtar jag till våren. 

Altanräcke från Wernamodezign med ska upp! 
Detta kommer bli toppen. Och jag kommer få fortsätta skapa och påta iordning på min planteringshörna.  Varför känner jag att vintern kan skippa att komma?! Våren känns mer drivande med mer glädjefylld. Jag vill inte gömma hela idyllen i ett tjockt vitt snötäcke. Buuuuu. 

Godnatt. Kram och sov gott fina du! 
"Du är värdefull" 

| | Kommentera |
Upp