Sotade ögon, jag visar hur ...

Sotade ögon ger en cool intensiv blick och ger även en dramatisk look till festen!
Alla vill kunna göra de perfekta sotade ögonen, men få vet hur man ska göra! Här visar jag dig hur jag gör.1.Starta makeupen med en primer. En primer är en kräm som gör att ögonskuggan får en längre hållbarhet och även gör att den "klistras fast" . Och du behöver inte alls lika stor mängd ögonskugga så även en bra ekonomisk invistering.
 
2. Lite åt gången. Lite skugga på en liten pensel är enklare att hantera. Lägg den ljusa ögonskuggan över hela ögonlocket samt ögonvrån. Förtsätt sedan med den mörka skuggan som du lägger på ytterkanterna av ögongloben och fortsätt inåt mot mitten.

3. Skugga, skugga, skugga. Sotigt smink ska vara sotigt och inte skarpt. Så med hjälp av lätt hand och cirkelrörelser skapar du en snygg skugga utan skarpa kanter.

Tips på hur du kan lägga skuggan:- Vanligt och snyggt är att man drar avslutet uppåt och utåt, med sikte mellan den högsta punkten på ögonbrynet och avslutet.- Har du ett öga som ser piggt ut och som du vill framhäva kan det vara snyggt att bara lägga skuggan på locket och inte tona ut den.- Du kan även rama in ögat ytterligare med kajal runt hela ögat, sudda försiktigt under ögat så får du en ännu intensivare blick.


4. Avsluta med 2 lager mascara.


Lycka till!

Allmänt | |
#1 - - Bea:

jättebra blogg, du borde ge ännu mera tips! :D

#2 - - Anonym:

alllt bra idag :D?

Upp