Nostalgi i hockeyspel!

Hej, det blåser hårt i skogen bakom huset, hör det när jag ligger i mörkt sovrum brevid Harry som sover. Lite otäckt är det när det brummar från skogen av vindens enorma kraft. Hoppas att träden står kvar. 

Idag sov vi alla till 8:30. Tack Harry att du tog sovmorgon efter din lite oroliga natt. Inte lätt när det spritter i kroppen.  Tillsammans åt vi en god frukost innan vi gjorde iordning oss och åkte till Harrys faster för lite kalasfirande. Smörgåstårta och marsipantårta moffade vi i oss till lunch. 

Harry fick med sig hem pappa Henriks hockeyspel, nostalgi minst sagt! Fint att det kan gå i arv. Pojkarna tog en match efter vi kom hem.  Lär bli många matchminuter framöver. 


Nu ska jag sova, kroppen behöver det. Är väldigt sliten efter idag, krävs inte mycket för att jag ska bli helt utslagen.

I morgon börjar Harry djungeljumpa, vi ska sitta med första gången och kolla då ledarna önskade det. Lite trygghet när det är första gången. Harry är väldigt taggad och i veckan köpte han nya träningskläder med sin pappa. Röd tissa, favoritfärgen! Så nu är han kittad inför ny termim med hopp och lek. 
-Håller dina/ditt barn på med någon aktivitet? 

Godnatt. 
| |
Upp