Solig måndag. Njuuuuter!

Hej!  🧡
Jag har försökt sysselsätta mig med något som inte kräver jättemycket energi. Jag har sorterat och parat typ 60 strumpor känns det som inte det roligaste kanske,  men det är sånna projekt som passar mig i dagsläget.  Pill och stilla. Och är du som jag att det är oerhört störande att leta rätt par när man behöver ett par strumpor lite sådär-ska-iväg-snabbt. 

Annars blir det snart den dagliga promenaden. Vädret är så friskt, krispigt och soligt.  Helt i min smak. Så njuuuuter lite idag. Så kommer nog kännas skönt efter.  

En annan sjuk sak är att det börjar blomma i mina pallkragar .. Rabarberknopp, smultronblad och gräslök har börjat åter vaknat upp. Så sjukt att det inte än varit vinter? Kallt men knappt någon snö alls här i Småland.  
Jag vägrar faktiskt massa snö nu !! Har det inte kommit innan kan det väl fortsätta i sin frånvaro.  Våren är trevligare.  
Men innerst inne vet jag att det skall snöa inatt så imorgon vaknar man upp till ett vitt landskap. 

Status på mitt blodtryck har varit mycket bättre de två senaste dagarna.  Men vågar inte hurra ännu för vet att den kört berg o. dalbana med mig på det sista. Olika dagsform varje dag. Men tänker iallafall att alla små steg framåt är bra. Medicin kombinerat med vila och rörelse har nog gjort sitt så biter i och fortsätter låta kroppen på massa återhämtning från utmattningssviterna. 

Nu ska jag knyta på mig skorna och på med skor och hörlurar så tar jag min vanliga runda, sen blir det lunch och kaffe mot husväggen. 

Hörs sen. Puss och kram. 


| |
Upp