Dåligt shoppinghumör på Barry!

Nu har vi varit en runda på stan, vårstad idag. Ett agressivt regn brakade loss så vi packade in oss rätt kvikt i bilen igen och rattade mot Lager157 och sedan Samarkand. Jag köpte 2 shorts, 2 linnen och jeans. Behöver verkligen uppdatera sommargarderoben. Ekande och tråkig. Söta blommiga sommarklänningar, shorts, linnen och accesoarer som stråhatt och ballerina, tygisar .... ja listan är lång så det är bara att börja ✅ av och blunda för att plånboken blir tom 🙈🙊

Barry har inte på sitt bästa shoppinghumör. Mest skrik och bråk så vi uträttade våra ärenden och är nu hemma igen. Så nu ska två svettiga föräldrar ta oss varsin lemonad och svalka sig med. Harry får vatten.

Ikväll blir det grill, igen 🙃, vi har verkligen kommit in i ett "grill-mod". Det är ju sommar och då ska det grilli grillas. Dessutom nu med nya gasolgrillen blir allt enklare. Min man har blivit lite som Fredde i Solsidan 😅. Idag brassar han på marinerade kycklingspett med kärlek till det hela blir det pommes, sallad och en gul sås .



Söt är han våran lilla buse även fast han är hopplös att shoppa med. Han testar och testar vad som är ok och inte ok. Men det är väl så det ska vara i den här åldern. 



| |
Upp