Vita penseldrag!


Godmorgon säger vi till den här kvalmiga med mulna dagen men en perfekt målardag! 
Måla slukar energi så kickstartar dagen med grekiskyoghurt, agave, valnötter och granola. Jag är helt besatt av den här frukostskålen. Den är otroligt. mättande, inga mackor behövs kanske ett ägg eller avokado ibland om suget sätter till. 
- vad äter du till frukost


Våran dag kommer somsagt att få bo vid husväggen med att fortsätta måla framsidan. Jag kör fönsterpillet och alla smådetaljer och mannen kör undertak och stuprörsbrädorna.  
(Jag slipper gärna då jag är höjdrädd). Haha!
Vi målade ändå fram till klockan 22 igår, det tar så mycket längre tid än vad man tänker sig. Men det peppar och motiverar än när man ser hur fantastiskt fint det blir. Jag älskar verkligen färgvalet. Perfekt vit färg med ett glans som är outstanding.  Rubbet kommer bli samma färg, inga knutar i annan färg. Helheten den samma. Rent och snyggt. 
Måste bara visa er hur fint det blev runt trappan upp mot sidan av altanen. Vi fyllde upp med singel. 
| | Kommentera |

"mamma, klipp mig som en Dino!"

God förmiddag finisar! 
Här fortsätter vi smälta bort o hettan. Jag trodde aldrig att jag skulle klaga på värmen MEN 31 grader i skuggan är för hett för mig och tror många fler som säkert tycker det samma. Jag orkar ingenting ... min hud klarar inte av att ligga platt fall i solen och steka, jag får soleksem direkt. Men försöker korta stunder få lite färg, så jag tycker att solkysst hud är vackert. 

Men håller mig mestadels inne på dagarna om vi är hemma. Vi kan inte heller enligt plan måla huset. Är för varmt och stå och måla men vi försöker på kvällarna komma några brädor längre. Det går sakta men det blir fint.

Idag har jag förresten klippt sonen. Körde på kortare sidor och längre uppe på. Harry ville se ut som en "dinosaurie" hihi sötunge!! 

| | Kommentera |

Tusen svättdroppar och födelsedag för två!

Hipp hipp hurra till min man och lillasyster som fyller år idag! Ni är värda all kärlek och lite till. 

Vi startade dagen med sång på sängen och kalas-frukost på altanen med systers och familj. 
Presentöppning, whiskey från Sverige Ångermanälven , single malt. Fina froppar till fin man!På eftermiddagen så överraskade jag med öl, korv och tekniktidning. En egentid på altanen! 
Vi fikade på favoritbakelsen, Budapest. 


| | Kommentera |
Upp